dilluns, 14 de gener del 2013

TRES ORS I UNA PLATA PER ALS JUDOKES ALZIRENYS EN LA VI COPA INTERNACIONAL DE JUDO A TORTOSA (TARRAGONA)


 Dissabte passat, 12 de gener de 2013, es va celebrar en el Poliesportiu de Ferreríes de Tortosa (Tarragona), la VI COPA INTERNACIONAL DE JUDO EBRENCA - III COPA D’ESPANYA DE JUDO TORTOSA, en les categories infantils (1999-2000).
Els quatre judokes del Club de Judo Alzira que van assistir a l’esdeveniment van arribar a les respectives finals. Finals que van resultar difícils, ja que, allí es van congregar més de 160 judokes, entre els quals es trobava la delegació francesa i, l’elit nacional de judo.
El judoka alzireny, Nukri Tsiptauri, va perdre la final amb un judoka francés i guanyà la plata del torneig en la categoria masculina de -42 kg. El seu germà David Tsiptauri en -38 kg va obtindre l’or, juntament amb el seu cosí Omari Niauri, en la catagoría de -46 kg.
Cal destacar Alberto Varela Ferrer, que en -66 kg va obtindre l’or i, està classificat per al Campionat d’Espanya de Judo Infantil, a celebrar a Madrid, els dies 18 i, 19 de maig de 2013.
L’entrenadordel Club de Judo Alzira, Antonio Valcaneras comentava que "El Club de Judo Alzira ha estat en quatre finals de setze en la Copa d’Espanya de Judo de Tortosa, això per a una Ciutat és molt. Les felicitacions han sigut moltes per part d’entrenadors i, delegacions d’altres comunitats". També ens deia que "Al Campionat d’Espanya Escolar de Judo sub-15, podem portar sis representants alzirenys amb opcions serioses de medalla nacional."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada