dilluns, 14 de gener de 2013

ALGINET S'OMPLI D'ANIMALS EN LA FESTA DE SANT ANTONI ABAD


  Al mes de gener i per encetar l'any se celebra la tradicional festa de Sant Antoni Abad, patró dels animals. El costum marca la tradició i el passat diumenge 13 de gener es va realitzar la benedicció dels animalets.
En cercavila, gossos, gats, pardalets, cavalls, porcs, gallinetes, hàmsters, lloros, burros i tot tipus d'animal van eixir de l'Hort de Feliu cap a la plaça de la constitució on es va procedir a beneir-los.
L'acte va ser organitzat per la Federació Valenciana de la Festa de Sant Antoni Abat i l'Associació Hípica d'Alginet amb la col·laboració de l'Ajuntament, la Cooperativa Elèctrica i la Caixa Rural d'Alginet.
El dimecres 16 serà el torn de la Foguera de Sant Antoni que començarà a les 9 de la nit a la Plaça de l'Ajuntament on es projectaran vídeos i fotos de les passades fogueres. Seguidament, i acompanyats per el Quadre de Balls Populars d'Alginet i focs d'artifici, s'anirà en cercavila pel carrer Sant Antoni cap a la plaça de l'estació on es botarà foc a la foguera i es podrà tastar el vi valència, el cacau, les coques de cansalada i les de verdures que l'Ajuntament d'Alginet ha preparat per a l'ocasió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada