dilluns, 14 de gener del 2013

PSOE D´ALZIRA CONSIDERA POSITIU QUE DES DE L´AJUNTAMENT S´INVERTISCA EN LA CREACIÓ D´OCUPACIÓ


Isabel Aguilar
  La portaveu socialista Isabel Aguilar valora la proposta de l’Ajuntament d’Alzira sobre la creació d’empelo en 200.000 euros de forma positiva i també considera que la proposta d’invertir altres 200.00 euros en un pla de vivenda és necessari en estos moments.
Aguilar d’altra banda manifesta que la Sra. Bastidas, quan les propostes són de l’oposició no vol tractar-les per a després plagiar-les i fer-les seues. Els socialistes hem presentat en moltes ocasió proposades per a ampliar els plans d’ocupació i sobretot que es destinara l’augment de l’IBI (Contribució) del decretàs del Sr. Rajoy, a l’ocupació en la nostra ciutat.
Segons Aguilar el grup socialista va presentar una proposta per a crear una bossa social de treball i també va proposar que en els pressupostos s’incloga una partida d’un milió d’euros per a incentivar l’ocupació de la nostra ciutat ja que els més de 5.000 parats que existixen a Alzira, es mereixen que el seu ajuntament es preocupe per ells.
La dirigent socialista proposa que els 200.000 euros que el nostre Ajuntament destinarà en la creació d’ocupació servisca d’una banda per a ajudar als més necessitats i per una altra perquè els treballadors que es contracten siguen de diverses qualificacions professionals.
L’edil socialista manifesta que este és un exemple més de que el Partit Popular d’Alzira va a la seua, governa de manera unilateral i solitària, fent oïdes sordes de les propostes del Partit Socialista.
Aguilar considera que la Sra. Bastidas s’adorm en els llorers i no realitza una política eficaç. “Guanyaria més temps escoltant a l’oposició, molt més que ignorant-la i després plagiar les nostres idees. Així és molt fàcil governar, però no és la millor ni la més digna. Ha d’aplicar més l’esforç i constància”.
La responsable socialista sol·licitarà per escrit que en la pròxima comissió informativa, la Sra. Alcaldessa informe del pla de vivenda difós que des del nostre punt de vista no és el més correcte, comprar les vivendes als bancs no és la millor solució. Segons Aguilar Bastidas imita Rajoy beneficiant a les entitats financeres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada