dimarts, 8 de gener del 2013

LA FIRA SOLIDARIA DEL LLIBRE DE BENIFAIÓ RECAPTA 1.300 EUROS PER A SOM I ESTEM


Benifaió va tindre el passat dissabte 29 de desembre una nova oportunitat per a demostrar la seua solidaritat i de nou no va defraudar a ningú.
Impulsada per la veïna de Benifaió Amparo Duart, la Cambra Agrària va acollir eixe dia el que s'ha anomenat "2a Fira Solidària del Llibre a Benifaió".
El passat any la iniciativa va ser un èxit en la seua primera edició i la recaptació es va destinar de forma íntegra a l'associació de familiars d'Alzheimer (AFABALS).
En aquesta segona edició tot el que es va recaptar, en total 1.300 euros, ha sigut detinat a l'Associació de Discapacitats SOM I ESTEM.
De nou l’oferta va ser una gran fira on els visitants van poder adquirir a preus molt assequibles un llibre (des d'1 a 10 euros), exemplars donats per particulars i editorials que han volgut col·laborar en esta causa.
La fira va tindre a més diversos atractius. A més de poder col·laborar amb l'entitat adquirint un llibre es podien comprar bitllets de rifa, racions de paelles, berenars i begudes en el bar solidari, de tot un poc. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada