dimarts, 8 de gener del 2013

EL RC ALZIRA RENUNCIA A JUGAR LA FASE D’ASCENS


 El Rugbi Club Alzira, que al finalitzar la primera part de la competició havia aconseguit la classificació, renuncia ara a jugar en la fase d’ascens.
A pesar que la plantilla està composta per veterans jugadors, la incorporació a l’equip en aquesta temporada de, almenys mitja dotzena de jóvens jugadors del planter, limitava a priori, que les aspiracions esportives passaren per  veure que passava en la competició.
Ara, després de jugar la primera fase, resulta que l’equip es classifica per a jugar l’ascens, la qual cosa obligava a competir contra equips de molt alt nivell, davant dels quals les possibilitats d’èxit final eren nul·les i on es corria el risc de sotmetre els jóvens jugadors locals a un desgast "moral" gens beneficiós per a la seua formació.
Per això, el club ha preferit renunciar a la seua classificació per a jugar en la fase de descens, la qual cosa no significa explícitament que es vaja a descendir, atés que en este grup, els equips rivals són d’un nivell esportiu més parell al de l’Alzira, per la qual cosa l’equip podrà ser més competitiu i per tant més encoratjador, esportivament parlant, per a la formació dels jóvens jugadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada