dilluns, 14 de gener del 2013

EL PSOE D’ALZIRA EXIGIX AL GOVERN DE RAJOY QUE PRORROGUE L’AJUDA DE 400 EUROS PER A DESOCUPATS SENSE PRESTACIÓ


 La secretària general dels socialistes alzirenys, Isabel Aguilar, considera que El Govern de Rajoy ha de prorrogar l’ajuda de 400 euros als parats que han esgotat les seues prestacions i no ha de jugar a crear incertesa, també li exigix al Partit Popular que no endurisca els requisits com ha fet en el passat.
La dirigent socialista ha incidit en la greu situació dels parats que han esgotat tot tipus de subsidis i ha considerat essencial, per dignitat i per justícia, que El Govern d’Espanya prorrogue l’esmentada mesura.
Segons Aguilar acabem l’any 2012 en la Comunitat amb quasi 35.000 parats i parades més que l’any 2011, amb un increment de quasi 7 punts. La desocupació es xifra en estos moments en 569.735 persones. A Alzira des de fa prou anys la desocupació és la més alta de les poblacions de més de 20.000 habitants.
Aguilar afirma que la reforma laboral posada en marxa el passat mes de febrer pel govern de Rajoy, aplaudida per la Sra. Bastidas i per Fabra, fa més precari el mercat de treball.
La responsable socialista considera que les polítiques del Partit Popular provoquen que en Alzira i en la Comunitat es produïsca una de les destruccions d’ocupació més forta de tota Espanya, amb 77.611 ocupats menys que l’any anterior en la nostra Comunitat i en 700 parats més a Alzira.
Aguilar considera que és necessari que reclamem al govern de Rajoy: que davant de la falta d’aposta per la creació d’ocupació i la reducció en la protecció social, es done protecció a les persones que perden l’ocupació i es queden sense prestacions.
Aguilar assegura que cada vegada que el PP amenaça amb no prorrogar el Programa Prepara molts alzirenys, l’única font d’ingressos del qual són els 400 €uros del Programa Prepara, són amenaçats de quedar-se sense cap tipus d’ajuda.
Segons Aguilar el grup socialista ha presentat una moció perquè siga tractada en el pròxim ple, sol·licitant al Govern de Rajoy que no abandone als més necessitats. I que destine al pla prepara la mateixa ajuda que ha destinat a la Banca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada