divendres, 18 de gener del 2013

EL PERELLO I EL MARENY DE BARRAQUETES ENS NEGUEN A VIURE A PA I AIGUA, COM PRETENEN COMPROMÍS I GISPM

Els alcaldes del Perelló i el Mareny de Barraques han emés la següent nota de premsa: 

Davant de l'escrit de sol·licitud de documentació de l'alcalde de Sueca Salvador Campillo a les entitats locals Menors, en virtut del qual se'ls requerix una extremada documentació, la finalitat de la qual deduïm que no és una altra que:
.- Ometre els conceptes de finançament de l'actual conveni.
.- Confeccionar un nou conveni, basats en una suficiència financera de mínims.
.-Obtindre informació, per a utilitzar-la en contenciosos que s'estan desenrotllant en estos moments. Recordem que el secretari de l'Ajuntament de Sueca és l'advocat de l'Ajuntament de Sueca en els contenciosos contra les entitats locals Menors.
Sorprenentment, l'Ajuntament de Sueca va emetre nota de premsa anunciant tal sol·licitud. Interpretem que l'Ajuntament de Sueca està realitzant una sèrie de maniobres que poc o res tenen a veure amb un consens que porte a una solució al problema, si no que el que intenta és justificar-se d'alguna forma, per a culpabilitzar a les entitats locals Menors.
Les EELLMM, també havien sol·licitat, amb anterioritat a l'Ajuntament de Sueca, documentació relativa tant a la recaptació com als gastos, per a així, aplicant els criteris judicials expressats en les sentències, demostrar el que s'està proposant.
Hem de recordar, que en el camp de la Justícia està sent favorable a les entitats locals Menors i molt prompte es desvelaran definitivament els resultats dels contenciosos del 2004 i 2007, els quals sense cap dubte marcaran el camí que s'ha de seguir de forma irrefutable.
Les entitats locals Menors d'El Mareny de Barraquetes i El Perelló, han demostrat àmpliament, la voluntat d'arribar a acords amistosos la finalitat de la qual no és una altra que finançar-se amb el 75 % del que recapta l'Ajuntament de Sueca de les mateixes, perquè així tots els habitants del Municipi de Sueca, bé siguen d'El Perelló, El Mareny o ciutat de Sueca, convisquen amb igualtat i no amb injustes desigualtats com pretén Compromís que per mitjà del seu portaveu Joan Baldoví, va manifestar contundentement apel·lant al “trellat” dirigint-se a la resta de regidors, com una idea totalment desgavellada igual que GISPM.
La fórmula proposada està en pràctica en municipis com Dénia governada pel PP, amb el 85 % de la recaptació, amb dos entitats locals Menors: La Xara governada per COMPROMÍS i Jesús Pobre governat pel PSPV-PSOE. També Alzira amb l'entitat Local Menor de La Barraca d'Aigües Vives amb el 75 % , ambdós governades pel PP.
Davant d'esta demostració de nul·la voluntat i demagògia demostrada per Salvador Campillo del que no ens cap el menor dubte de la plena sintonia i obediència a Joan Baldoví (COMPROMIS); ambdós alcaldes d'El Perelló i Mareny de Barraquetes, anuncien la seua decisió de donar per tancada, qualsevol negociació respecte d'això, deixant en mans de la Justícia la solució, o de qualsevol altra composició política futura, més sensible a les EELLMM, menys centralitzadora que l'actual i amb més “trellat”. Per tant, manifestem també el nostre desacord en qualsevol intent de denunciar el conveni vigent.
Des d'este comunicat, agraïm el suport i la voluntat demostrada pels grups PP i PSOE i especialment als seus portaveus Carlos Ramírez i Dimas Vázquez.
Així mateix mostrem la nostra total repulsa, a l'actuació del secretari general de l'Ajuntament de Sueca, per la seua lamentable actuació en el ple celebrat el dia 3 de gener.

Alcalde d'El Perelló                                                   Alcalde d'El Mareny de
                                                                                      Barraquetes

J. Miguel Fos Alberola                                              Jordi Sanjaime Vivó 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada