divendres, 18 de gener del 2013

COMPROMÍS PER ALZIRA DENUNCIA LA PARÀLISI I OPACITAT DE BASTIDAS SOBRE EL POLÍGON INDUSTRIAL EL PLA



La urbanització del Polígon Industrial del Pla va tindre un cost aproximat de cinquanta milions d'euros. (50.000.000 €).

L’obra es va fer mitjançant la gestió indirecta i l’Agent Urbanitzador va ser l'empresa Alzira Parc Industrial, amb el finançament del Banc de València.


Segons establia la legislació urbanística aplicable en aquelles dates, l'Ajuntament és titular d'un 10% de les parcel·les existents. Per a la gestió i venda d'aquestes parcel·les municipals es va constituir l'empresa Gesual amb empresaris locals.

 Segons el portaveu de Compromís a Alzira, Diego Gómez, Compromís desconeix quina és la situació actual de aquest PAI. Per aixó sol·licita que en la pròxima Comissió Informativa de Foment i Infraestructures, amb assistència dels tècnics competents i del representant de l'agent urbanitzador, s’expliquen aspectes fonamentals d’aquest polígon com, qui és actualment el titular de les parcel·les resultants de la construcció del polígon, si l'agent urbanitzador o l'entitat bancària que finançava les esmentades obres (recordem que el Banc de València està actualment en procés de venda a l'entitat CaixaBank), quina és la quantitat total que ha d'abonar l'Ajuntament d'Alzira en el procés d'urbanització del sector, quines quantitats s'han pagat fins a la data i, què queda pendent per pagar.
Al mateix temps, L´agrupació Compromís per Alzira sol·licita que es procedisca a dissenyar un pla de futur per al polígon del Pla i especialment a les parcel·les de propietat municipal perquè siguen explotades de la forma més ràpida possible bé en regim de venda, lloguer o qualsevol forma que permeta el mercat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada