dilluns, 14 de gener de 2013

EL MARC GRANELL D'ALMUSSAFES OBRI LA SEUA EDICIÓ 2013


L'any passat, es presentaren entorn de dos-cents poemaris inèdits

Marc Granell
 El consistori d'Almussafes acaba de convocar la dessetena edició del Certamen de Poesia "Marc Granell", iniciativa literària, de caràcter nacional i internacional, que en la passada convocatòria va reunir quasi dos centenars de col·leccions poètiques inèdites. El termini de presentació dels originals finalitzarà el pròxim dia 9 de març i l'entrega dels premis se celebrarà el 26 d'abril, coincidint amb l'acte de clausura de la Setmana del Llibre 2013.
El concurs poètic Marc Granell, celebrat anualment per l'Ajuntament d'Almussafes i que enguany arriba a la seua dessetena convocatòria, ha aconseguit consagrar-se definitivament entre les cites literàries més esperades i consolidades del marc poètic valencià.
De fet, enguany el consistori municipal confia a superar, fins i tot, la xifra de poemaris inèdits aconseguida en la passada convocatòria, en què es van presentar un total de 183 originals, en les dos modalitats convocades. “Des de la Regidoria de Cultura del consistori municipal demostrem, any rere any, el nostre compromís amb la poesia i amb tots aquells autors que la fan possible, encara que lamentem que este gènere literari encara no haja obtingut el reconeixement cultural i social que mereix”, destaca l'edil delegada, Esperanza Carbonell.
Prova del foment a l'esmentat gènere literari que va assumir l'Ajuntament d'Almussafes fa quasi dos dècades és la dotació dels guardons, fixada també en aquesta dessetena edició en un premi en metàl·lic d'1.200 euros per als autors de la millor col·lecció de poemes en les modalitats de valencià i castellà, respectivament. A més de la quantia econòmica pròpiament dita, els premiats en ambdós modalitats publicaran les seues obres en la col·lecció de poesia que porta per nom Razef. Certamen de Poesia Marc Granell, editada per Edicions 96.
Les obres es podran presentar, personalment o per correu, fins al pròxim dia 9 de març en la Biblioteca Pública Municipal. Tal com establixen les bases del certamen, l'extensió màxima dels treballs entregats, amb una temàtica, mètrica i rima lliures, no podrà sobrepassar els dos-cents versos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada