dissabte, 19 de gener del 2013

ALZIRA ACOLLIRÀ LA SETMANA QUE VE EL CAMPIONAT DE LA CV DE FORMACIÓ PROFESSIONAL SKILLS


La setmana que ve el Centre Integrat de Formació professional Luis Suñer Sanchis d’Alzira, en col·laboració amb la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i d’ASIF (Associació d’Empresaris Instal·ladors de Llanterneria, Instal·lacions Tèrmiques, Gasos i la resta de Fluids), ha organitzat el Campionat de la Comunitat Valenciana de Formació Professional Skills, enquadrat en l’organització nacional World Skillsspain i en la internacional World Skills”.
Este campionat té com a principal objectiu la promoció de l’ensenyança de Formació Professional, estimulant i motivant alumnes i professors per a una millora de la qualitat de la formació. Al mateix temps, busca reconéixer la labor del professorat, creant un punt de trobada entre empreses, professors i estudiants, fomentant així les relacions entre els diferents centres formatius de La Comunitat Valenciana.

Les especialitats que competiran són:
-Llanterneria i calefacció.
- Refrigeració.

Aprofitant este esdeveniment, s’ha organitzat també una jornada de trobada entre professionals i empreses, denominada 1a Fira Didàctica d’Empreses Innovadores, en la que participa l’Ajuntament d’Alzira.
Entorn d’esta fira es realitzaran xarrades i s’exposaran productes que versaran sobre eficiència energètica, energies renovables, instal·lacions frigorífiques i de producció de calor.
La jornada serà de 9:30 a 18:15 hores. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada