dilluns, 14 de gener del 2013

EL CONSISTORI D'ALMUSSAFES OFERIX TALLERS PRÀCTICS D´ORIENTACIÓ LABORAL GRATUÏTS


 Entre les línies d'actuació que desenvolupa l'Ajuntament d'Almussafes per a impulsar l'accés al mercat laboral i consegüentment reduir la taxa de desocupació local destaca el programa d'orientació per a la recerca d'ocupació.
Encara que durant els últims tres anys, el consistori municipal ha convocat diferents paquets de cursos, la gran aposta es presenta amb el nou any 2013, ja que des de l'Agència de Desenvolupament Local i Promoció Socioeconòmica s'acaba d'oferir una agenda que inclou tretze tallers pràctics d'orientació laboral, totalment gratuïts, que es faran durant els pròxims mesos.
A més de l'ambiciós Pla de Foment de l'Ocupació, dotat en el pressupost municipal amb quasi 400.000 euros i que es presentarà públicament en les pròximes setmanes, la Regidoria d'Ocupació aposta enguany 2013 per la convocatòria d'una programació sobre orientació laboral que també permetrà una millor inserció professional dels desocupats d'Almussafes.
En aquest sentit, des de l'Agència de Desenrotllament Local i Promoció Socioeconòmica s'acaba d'oferir una agenda de tallers d'orientació laboral totalment pràctics i gratuïts, que s'impartiran durant el present any i els destinataris del qual són els veïns i veïnes majors de 16 anys que, en l'actualitat, no disposen d'un lloc de treball.
Aspectes globals com les claus per a convertir el currículum vitae en un imant per a les empreses, la preparació correcta d'una entrevista de treball i les habilitats socials per a trobar ocupació centraran alguns dels cursos, entre els que també cal destacar recursos com la motivació i l'autoestima i l'anàlisi dels drets laborals, entre altres.
Així mateix, qüestions molt més concretes com el treball en l'estranger, en Ikea Alfafar 2014 i en el polígon industrial Rei Joan Carles I són les temàtiques en què es basaran altres tres tallers del paquet complet de tretze cursos, de tres hores de duració cada u, que ja ha sigut oferit des de l'ajuntament.
Depenent de les necessitats concretes per al seu desenvolupament, els tallers - que impartirà l'orientadora laboral, Núria Ramírez - es duran a terme al Centre Municipal de Formació de Persones Adultes, o bé en la sala de conferències del Centre Cultural.
El termini de sol·licituds ja està obert, per la qual cosa les persones interessades a participar en alguna de les propostes d'orientació laboral citades han de desplaçar-se fins a l'Agència de Desenrotllament Local i formalitzar la corresponent inscripció.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada