dijous, 17 de gener del 2013

CULLERA PROMOCIONA EN FITUR LA SEUA OFERTA TURÍSTICA


 Cullera promocionarà la seua oferta turística en l’edició de Fitur 2013 que se celebrarà del 30 de gener al 3 de febrer a Madrid.
El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar acollirà en el seu espai expositiu a Cullera, que presentarà la seua oferta turística als profesionals i visitants del certamen.
Cullera oferirà en l’espai expositiu els seus atractius turístics com les  platges, patrimoni historicoartístic, gastronomia i el seu calendari festiu.
A més, Cullera presentarà en aquesta nova edició del certamen turístic activitats com la participació en el showcooking amb la demostració d’un arròs melós de confit d’ànec, boletus, carxofes i pilotetes i diverses activitats de dinamització de l’estand.
Cullera presentarà enguany una oferta de paquets turístics a preus accessibles per als visitants i turistes que assistisquen al certamen com l’escapada gastronòmica-cultural a Cullera amb la qual, des de 59 euros per persona, es podrà gaudir de la millor gastronomia i la visita d’espais culturals de la localitat de la Ribera. L’oferta Inclou allotjament de dos nits en règim d’AD, degustació gastronòmica d’arrossos i visites al Castell de Cullera, al Museu d’Història i Arqueologia, als Refugis de la Guerra Civil i a la Torre Sentinella del Marenyet.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada