dijous, 17 de gener del 2013

ALGEMESÍ CELEBRA LA FESTIVITAT DE SANT ANTONI AMB FOGUERES I LA BENEDICCIÓ D’ANIMALS


 Les fogueres de Sant Antoni inicien els actes festius en honor al patró dels animals. Algemesí ha acollit diverses fogueres que commemoren esta festivitat. La més gran és la que du a terme l’Ajuntament en la plaça Major on es van acostar desenes de persones. Com és habitual el foc va cremar  els efectes que prèviament havien deixat els veïns de la ciutat per a elaborar la tradicional foguera. D’aquesta manera, Algemesí complix amb la tradició del foc de la foguera de Sant Antoni.
Diumenge, 20 de gener, tindrà lloc la benedicció d’animals de Sant Antoni. Com ja és tradicional, este acte tindrà lloc a la plaça Major a les 13 hores. El punt d’eixida serà el parc Bernat Guinovart, enfront del col·legi de Santa Anna, per a seguir per l’avinguda País Valencià, carrer Lluís Vives i Muntanya per on desfilaran els animals amb els seus amos per a passar per la plaça on rebran la benedicció.
L’acte compta amb l’organització de la regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Algemesí l’associació d’Amics del Tir i Arrossegament, l’Associació Cultural Berca Eqüestre i la Federació Valenciana de la Festa de Sant Vicent. Vicent. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada