dijous, 17 de gener del 2013

LA MIRADA PENETRANT DE LA FOTÒGRAFA EVA FLORES S’EXPOSA EN ALMUSSAFES


Camino del Alma és el títol de l'exposició que trasllada la població els reflexos d'alguns dels més bells paisatges del món

A través de símbols tan purs com l'aigua, la naturalesa o els reflexos, l'artista albacetenya Eva Flores mostra al Centre Cultural d'Almussafes el resultat d'una tasca fotogràfica gestada durant els últims dos anys, basant-se en “El mite de la caverna” de Plató.
Camino del Alma és el títol que resumix la col·lecció fotogràfica que suggerix una pintura de caràcter intimista. 
Segons l'artista, “Camino del Alma invita a reflexionar i a descobrir l'al·legoria sobre dos mons, ja que totes les imatges exposades són reflexos i ombres de paisatges existents a Espanya, però també en distintes països del món, com Portugal o Polònia”.
Mª Carmen Calero, col·laboradora en la mostra de la fotògrafa Eva Flores, afirma que la seua obra pretén detindre el món en imatges etèries, captant l'efímer de cada segon i al mateix temps la seua immortalitat, creant així un art delicat i decoratiu per a amants de allò sublim.
Originalitat també en la presentació de la col·lecció fotogràfica, ja que cada una de les imatges que la integren es presenten en format 60x40 en l'interior d'unes vitrines de fusta de roure, elaborades i pintades per la pròpia artista.
La mostra es podrà visitar fins al pròxim 18 de febrer a la sala d'exposicions del Centre Cultural. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada