dissabte, 19 de gener del 2013

COMPROMÍS PER ALZIRA CONTRA ELS GRAFITIS EN EL PATRIMONI HISTÒRIC


Adelaida Pau: “Denunciem l'incompliment de Bastidas de posar en marxa un pla per a la neteja dels grafitis que afecten el patrimoni públic i històric”.


 L´agrupació de Compromís per Alzira considera que la ciutat sempre ha de donar una bona imatge, però sobretot en aquelles dates en què rebra una gran quantitats de visitants, com enguany en què en el termini d’un mes vindrà a Alzira molta gent per motius de la Tamborada, Falles i Setmana Santa.
L´agrupació d´Alzira explica que si es promociona turísticament la ciutat cal mantindre-la en condicions i no com ara.
Segons la Regidora de Compromís per Alzira, Adelaida Pau, la inactivitat de l’equip de govern ens porta a una sensació d’abandó. Un exemple són les pintades i grafitis que afecten el parc històric de les muralles i altres elements públics i privats de la ciutat.
Adelaida Pau considera que el primer responsable és la persona o persones que duen a terme aquests actes vandàlics, “des de Compromís per Alzira recordem unes declaracions recents de l'alcaldessa on deia que a través del Pla de Família posaria en marxa un programa per a la neteja d'aquest tipus de pintades. Una vegada més, Bastidas no ha complit. I no només ho deia en aquestes declaracions recents sino que també ho va incloure en el seu programa electoral on parlava d’un pla integral per eliminar els grafitis en qualsevol superfície pública o privada de la ciutat”.
La grupació de Compromís per Alzira, sol·licita, a més de netejar les pintades a la major brevetat possible, que es reforcen les mesures de vigilància així com les mesures per a protegir les zones més castigades per a evitar que es tornen a repetir els atacs a elements patrimonials de la ciutat.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada