diumenge, 6 de gener del 2013

CAVALCADA REIAL SOLIDARIA A ALGINET


 En la vespra de la nit de Reis, Ses Majestats Reials van arribar a la localitat d'Alginet per a repartir entre grans i menuts il·lusió i alegria. Cap a les 4 de la vesprada van eixir de la coneguda com  a Escola del Calvari i van recórrer diferents carrers de la població per acabar a la porta de l'Ajuntament on van parlar en la balconada del consistori als assistents. L'alcalde d'Alginet, Jesús Boluda, va demanar a Ses Majestats pau, tolerància i il·lusió per als alginetins.
Una Cavalcada Reial solidaria ja que els Reis van estar acompanyats en tot moments per la Confraria La Creu, el Quadre de Balls Populars d'Alginet, la Confraria del Cristo, membres dels Juniors i el seu Cor, la Confraria la Dolorosa, associació hípica i la Societat Artístic Musical d'Alginet.
A més a més, l'associació Papallona Jove junt a membres de l'espai Calvari, Caritas, la Regidoria de Joventut i la de Benestar Social van promoure la campanya Cap Xiquet sense Joguets que va permetre que, els Reis Mags entregaren, al finalitzar la cavalcada, 70 regals a xiquets i xiquetes, que per diferents circumstàncies, no tindrien joguet en aquestes dates festives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada