divendres, 11 de gener del 2013

BENIFAIÓ IMPULSA EL PROGRAMA FORMATIU PER A JÓVENS


Monitor de temps lliure, Acompanyant de ruta escolar, Educador de menjador i Manipulador d’aliments formen l’oferta formativa d’aquest 2013

L’Ajuntamentde Benifaió, a través del seu Centre d’Informació Juvenil ( CIJ) s’unix, un any més al programa formatiu per a jóvens, un projecte del qual formen part altres municipis de la comarca com Alzira, Carcaixent o Pobla Llarga amb la col·laboració de la Diputació de València i de l’Institut Valencià de la Joventut.
Els jóvens de Benifaió poden ja inscriure’s en el CIJ a alguns dels cursos de formació que seran impartits durant el primer semestre de 2013.
El primer curs que començarà en breu serà el de Monitor de temps lliure. Aquest curs comporta una totalitat de 250 hores dedicades a aprendre les tècniques bàsiques per a poder dur a terme activitats com a campaments, colònies, escoles d’estiu o activitats en una entitat juvenil o de temps lliure. Una vegada finalitzat el curs, s’obtindrà la certificació oficial, per part de l’IVAJ. El curs es durà a terme de manera itinerant en tots els pobles organitzadors del programa.

A més s’oferixen altres cursos a desenvolupar en els pròxims mesos com a Acompanyant de ruta escolar, Educador de menjador o Manipulador d’aliments, tots homologats.
L’horari d’informació i inscripció en el CIJ de Benifaió ubicat en la primera planta del Centre Cultural és dilluns, dimecres i divendres de 11:00h a 14:00h i els dimarts i dijous de 17:00h a 19:30h.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada