dimecres, 16 de gener de 2013

JORDI MAYOR: “SI PASSA UNA DESGRÀCIA EN ELS PASSOS A NIVELL, EL PP SERÀ RESPONSABLE”


El portaveu municipal socialista lamenta que el PP haja votat en contra a les Corts de suprimir el perillós pas a nivell de la Partideta


Jordi Mayor
Després que s’haja conegut la decisió presa per l’empresa pública Adif de mantindre els dos pasos a nivell que actualment existixen al terme municipal de Cullera, el portaveu del Grup Municipal Socialista al consistori, Jordi Mayor, ha lamentat que “una vegada més Cullera estarà marginada en matèria d’inversions pel Govern del PP” amb l’agravant que en este cas “s’està posant en perill la seguretat de les persones”.
En eixe sentit, Mayor ha advertit que “si torna a passar una desgràcia en els passos a nivell de la localitat, ara la responsabilitat serà del PP perquè el nostre alcalde es va comprometre públicament a intercedir davant les Administracions superiors per a donar prioritat a la seua eliminació i ha faltat a la seua paraula”.
Mayor ha denunciat que l’equip de govern del PP que encapçala Ernesto Sanjuán “no és capaç d’aconseguir inversions prioritàries per Cullera, mentres sí veiem com les inversions se’n van a altres poblacions veïnes”, ha assenyalat, després que Adif haja anunciat que suprimirà dos passos a Tavernes de la Valldigna.
El portaveu municipal ha recordat que l’any 2008 l'anterior govern socialista va aprovar la eliminació dels dos punts situats en la zona del Brosquil de Cullera, quedant solament per aprovar la licitació de les obres, que finalment va paralitzar el nou executiu central de Mariano Rajoy.

Pas a nivell de la Partideta

Tanmateix, el portaveu municipal ha denunciat que la Generalitat Valenciana, responsable de la supressió d’un tercer pas a nivell situat en l’accés al poliesportiu de la Partideta, no haja atés la reivindicació del municipi en este sentit i que, fins i tot, el PP votarà recentment a les Corts Valencianes en contra d’una esmena presentada pel Grup Parlamentari Socialista, a instància dels Socialistes de Cullera, demanant l’eliminació d’este punt perillós.
Mayor ha indicat que l’eliminació del pas a nivell del poliesportiu és una reivindicació “històrica”, per a la qual s'han recollit centenars de signatures per part dels pares i mares de les escoles esportives.
El més gros d'açò no és el fet que el PP de València vote en contra, sinó la passivitat que ha demostrat en tot moment el PP de Cullera, que sembla estar en altres coses, en compte d'estar defensant els interessos del poble de Cullera”, ha dit Jordi Mayor.
Nosaltres anem a continuar exigint el que és de justícia per al nostre pobe i des d'ací convidem al PP de Cullera a que faça el mateix i reivindique esta i moltes altres infraestructures necessàries per al nostre poble”, ha conclòs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada