dissabte, 22 de desembre del 2012

LLIURAMENT DELS PREMIS DEL 5é CONCURS D'APARADORS D'ALGINET



 La Regidoria d'Indústria i Comerç amb col·laboració de l'Associació Comercial i Empresarial d'Alginet i la Cooperativa Elèctrica, van fer entrega dels premis als establiments comercials al detall del poble guanyadors del 5é Concurs d'Aparadors d'Alginet.
Aquest any han sigut 25 els participants, el nombre més elevat des de les cinc edicions que s'han dut a terme. El regidor de Comerç, Carles Bayarri va assenyalar la importància de " tenir al poble comerços de qualitat que inciten la compra local. Entre tots hem d' intentar que el comprador realitze les seues compres a Alginet i així activar l'economia local".
L'acte de lliurament es va realitzar a la Casa de Cultura el divendres 21 a les 8.30 h de la vesprada i, després de llegir l'acta i veure un vídeo amb imatges dels aparadors presentats a concurs, es va passar a l'entrega dels premis.
El comerç guanyador del 1r premi va ser per a La Botiga del Racó, el 2n per a Floristeria Bosch i el 3r per a Pomelo. Enguany, la Cooperativa Elèctrica patrocinà un premi nou de millor aparador il·luminat que va recaure en la botiga Gugú Bebe. El premi d'Enginy i Gràcia es va dividir entre dos comerços i van ser per als establiments Idees i Yoigo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada