dissabte, 22 de desembre del 2012

EL GUANYADOR DEL V CONCURS DE BETLEMS D'ALGINET CEDEIX EL PREMI A UNA FAMÍLIA DEL POBLE


 La vespra del divendres es va fer entrega, per part de la Regidoria de Cultura, dels premis als guanyadors del 5è Concurs Locals de Betlems. A la Casa de Cultura, Jesús Boluda, Alcalde i regidor, i Tere Boluda coordinadora de Cultura van fer entrega als participants en el Concurs d'un present.
Dels 12 Betlems que van entrar a concurs, en la categoria de menys de 2 metres els premiats van ser, en primer lloc per a Carla Sáez, el segon per a Eladio Roig i el tercer per a Roser Roig.
En la categoria de més de 2 metres el tercer premi va ser per a Alain Petit, el segon per a Nieves Ortiz i el primer per a Antonio Arbona.
El membre de Proteccio Civil i guanyador del 5é concurs de betlems locals va voler cedir el seu premi a una família del poble. En paraules de Arbona "aquest premi he tingut la sort de guanyar-lo més vegades i davant la situació que estem patint voldria cedir la quantia del premi a una família que en aquest moments no està passant-ho molt be". Un representant de la família va replegar el xec del premi.
L'Alcalde d'Alginet agraïa la participació de la gent en el concurs i va remarcar la dificultat d'elegir els guanyadors pel gran nivell que hi ha i va aplaudir l'acte d'Arbona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada