divendres, 28 de desembre del 2012

L’AJUNTAMENT DE BENIFAIÓ DESTINARÀ LA PAGA EXTRA DE DESEMBRE AL PAGAMENT PENDENT DE PROVEÏDORS


El portaveu popular José Luis Monrabal confirma que el principi de caixa única obliga a destinar aquesta partida a fer pagaments prioritaris.

El ple desestima una esmena de Gent per Benifaió per a destinar la partida a un pla de pensions o termini fix els interessos del qual anirien destinats a entitats benèfiques.

En l’últim ple de l’any celebrat dijous passat a Benifaió es va debatre el punt de l’orde del dia relatiu a la no disponibilitat de crèdit de la paga extraordinària de desembre per a garantir l’estabilitat pressupostària i de foment de la competitivitat segons el Reial decret Llei 20/2012 i 22 de la llei 2/2012 dels Pressupostos generals de l’Estat.
La partida en concret ascendix a 190.000 euros, els quals, segons el portaveu popular José Luis Monrabal “es destinara al pagament pendent de proveïdors ja que la partida forma part de la caixa única per la qual es regixen els ajuntaments. Cal realitzar el pagament de conceptes prioritaris entre ells estos pagaments”.
PP, PSPV-PSOE i Bloc Compromís van recolzar la proposta. Els edils de Gent per Benifaió es van abstindre al presentar una esmena al punt que va ser debatuda i en la que sol·licitaven que esta partida de la paga de desembre “passara a un pla de pensions o termini fix perquè quan el govern exigisca dur a terme esta mesura ja estiguera en marxa. A més sol·licitem que els interessos que es deriven d’este pla es destine a entitats locals benèfiques sense ànim de lucre”, va indicar el seu portaveu José Vicente Zafra.
Tant l’edil socialista Xavier Martínez com el portaveu del Bloc Compromís, Eduard Gómez es van mostrar d’acord amb la finalitat de l’esmena però van al·ludir al concepte de caixa única i a l’actual situació d’inestabilitat de l’ajuntament de no poder fa efectiva esta mesura.
Per la seua banda el portaveu popular José Luis Monrabal va parlar que en tots els pressupostos municipals i també en els del 2013 “hi ha sempre una partida econòmica destinada a emergències socials i entitats benèfiques i l’any que ve tornarà a pujar la dotació”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada