divendres, 28 de desembre de 2012

L'AJUNTAMENT D´ALMUSSAFES REPARTIX 5.000 EUROS ENTRE ELS VEÏNS PER A POTENCIAR LES COMPRES DE REIS
La VI campanya comercial "Els regals al teu poble" conclou amb 35 veïns agraciats


Un total de 35 veïns i veïnes d'Almussafes han rebut vals per valor de 100, 150 i 200 euros, al resultar premiats en la sexta edició de la campanya municipal "Els regals al teu poble", certamen nadalenc convocat des de la Regidoria de Mercat del consistori per a impulsar les compres en la localitat.
Després de la celebració del sorteig públic, durant el matí del dijous dia 27, a les 12 hores, el saló de plens de l'ajuntament ha acollit l'acte d'entrega dels vals de compra als clients que del 10 al 27 de desembre han realitzat les seues compres de Nadal en els 60 establiments comercials adherits a la campanya de 2012.
L'alcalde, Albert Girona, i la regidora de Festes, Esperanza Carbonell, ha entregat els 35 premis de 100, 150 i 200 euros de l'esmentada iniciativa municipal, dotada amb una quantia global de 5.000 euros. Durant l'acte, el president de la corporació ha destacat l'esforç que cada any realitza l'ajuntament amb l'objectiu d'aconseguir que bona part dels gastos nadalencs repercutisquen en benefici dels propis establiments comercials d'Almussafes.
Des de demà dissabte dia 29 i fins al pròxim dia 5 de gener del 2013, els clients agraciats podran intercanviar els seus vals de compra en qualsevol de les 70 botigues de la localitat que enguany han participat en aquest certamen de promoció del xicotet comerç d'Almussafes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada