dissabte, 22 de desembre del 2012

DESPRÉS DE QUATRE ANYS DE PRÒRROGUES CULLERA APROVA EL PRESSUPOST PER A 2013 PER 26 MILIONS D’EUROS


L’oposició critica que gran part dels diners es destinen al pagament de deute i interessos

Ernesto sanjuan
El ple de l’Ajuntament de Cullera ha aprovat el seu pressupost per a 2013 després de quatre anys prorrogant el de 2009. PSPV i APC, van votar en contra en el ple celebrat divendres passat a Cullera.
Aquest és el primer pressupost aprovat pel govern local de Cullera després de quatre anys. l´Equip de Govern de l´Ajuntament de Cullera, a causa de la delicada situació de les arques municipals i la necessitat de sol·licitar diferents crèdits, no havia concretat la despesa.
Els pressupostos per a l’any que ve vénen marcats per la mala situació econòmica de l’Ajuntament de Cullera que a causa dels deutes que arrossega es preveu que en 2013 es destinen 1,8 milions d’euros per a pagar els interessos dels crèdits sol·licitats en els últims anys.
Segons el portaveu socialista de Cullera Jordi Major els pressupostos no complixen amb la legalitat ja que l’interventor municipal havia advertit que la llei obliga a presentar un nou pressupost amb un superàvit que contemple el dèficit anterior.
Major ha lamentat que a més en aquests pressupostos que ascendixen a 26 milions d’euros, tant d’ingressos com de gastos, el govern de Sanjuan no ha comptat amb el dèficit de més de 3,6 milions amb què es va tancar l’exercici de 2011.
Jordi Major ha criticat que aquests pressupostos no estan fets pensant en els ciutadans i només serviran per a pagar els balafiaments d’Ernesto Sanjuan.
El portaveu socialista de Cullera lamenta que la necessitat de fer front al pagament dels deutes ha suposat que a més dels interessos, s’haja d’invertir 5,6 milions en l’amortització del capital durant l’any que ve. Pel que la inversió en nous projectes o en ocupació s’ha ressentit.



1 comentari:

  1. APC és APC-BLOC-COMPROMÍS o senzillament COMPROMÍS... Cal estar més al dia de com es diuen els partits...

    ResponElimina