dimecres, 17 d’octubre del 2012

SUECA ORGANITZA LA II CAMPANYA D´EDUCACIÓ AMBIENTAL PER A ESCOLARS


La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sueca ha posat en marxa la segona edició de la Campanya d’Educació Ambiental “Agrega't a la Natura”, que s’ha iniciat aquesta setmana i es perllongarà durant quinze dies.  Aquesta campanya permetrà que els alumnes d’educació Infantil i Primària de tots els col·legis de Sueca, el Perelló i el Mareny, i els alumnes del Centre Miquel Burguera, al voltant de 1.500 xiquets i xiquetes en total, aprenguen  entre altres qüestions, a respectar el medi ambient a través de la importància del reciclatge i la necessitat d’estalviar aigua i energia.
Hem aconseguit una participació del 100%, tots els centres han volgut sumar-se”, ha assenyalat la regidora de Medi Ambient, Manoli Egea.
El que estem intentant és que estos 1.500 xiquets que participaran a les Jornades adquirisquen, a través del joc, una educació mediambiental valuosíssima, de la qual ens beneficiarem tots”, en paraules de l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo.
La Campanya s’està desenvolupant a l’exterior del Pavelló Cobert i compta amb un gran nombre d’activitats, com per exemple contacontes, papiroflèxia o manualitats amb material reciclable. “Fins ací es traslladen diàriament per cursos tots els xiquets dels diferents col·legis, també els menors amb mobilitat del centre Miquel Burguera. Per a impartir els tallers als menors sense mobilitat, els monitors es desplaçaran fins el Centre en els pròxims dies”, en paraules d’Egea.
La temàtica de la Campanya està pensada a fi de recolzar l’educació ambiental, una educació no formal que és fonamental per a educar els xiquets i xiquetes en valors sòlids que ajuden a formar ciutadans cívics i responsables amb el medi ambient. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada