dimarts, 16 d’octubre del 2012

EL PSOE D’ALZIRA PROPOSA CONVERTIR TRES SOLARS ABANDONATS EN ZONA D’APARCAMENT


Després del boom immobiliari, Alzira compta amb molts solars urbans en els quals no s’espera construir durant els pròxims anys.

La portaveu dels socialistes d’Alzira, Isabel Aguilar, va anunciar que presentarà una moció en el pròxim ple que té per objectiu crear places d’aparcament utilitzant els solars sense usos, tant municipals com privats.
Aguilar és de l’opinió que les ciutats han de ser per a les persones. Alzira té actualment més de 30.000 censats i cal donar solucions perquè puguen aparcar.
Segons Aguilar la seua proposta se centra en la modificació de l’ordenança municipal, perquè els propietaris dels solars que estan abandonats puguen firmar un conveni amb l’Ajuntament per a cedir-los com a aparcament durant el temps que s’acorde. A canvi, el consistori no cobraria als amos la corresponent contribució.
Quant a la ubicació d’aquests solars i a les necessitats de places d’aparcament a la ciutat, Aguilar reconeix que hi ha parcel·les abandonades en els cinc districtes en què dividixen Alzira i en tots ells fan falta llocs d’aparcament.

SOLAR PALAU DE JUSTÍCIA
Segons Aguilar un dels primers solars que s’haurien de convertir en un aparcament autoritzat és la parcel·la cedida a la Generalitat per al Palau de Justícia i l’edifici del Cefire, on amb molt poca inversió es podria habilitar un espai per a poder aparcar molts vehicles. Estos solars estan ubicats al final de l’Avinguda Luis Suñer.
Un altre espai, també de propietat municipal, està al costat del Pavelló d’Esports, en aquesta zona fan falta aparcaments.
Aguilar també proposa convertir en aparcament temporal els solars de titularitat privada situats en el carrer O´Donell i Santa Emília, el solar ubicat entre els carrers L´Alquenecia i Mare de Déu de la Murta, el situat en el carrer Pare Pompilio i el que es troba entre el carrer Gabriela Mestral i el carrer María Moliner.
La dirigent socialista considera que amb estes actuacions es podrien aconseguir més de 300 places d’aparcament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada