dimecres, 17 d’octubre del 2012

SOCIALISTES DE LA RIBERA ALTA QUALIFIQUEN DE VERGONYOSES LES DECLARACIONS DE FABRA AL NO DONAR CAP DATA PER A PAGAR EL DEUTE DE LA GENERALITAT

FERNANDO PASCUAL

El secretari d’organització dels socialistes de la Ribera Alta, Fernando Pascual, va qualificar de vergonyants les declaracions del president de la Generalitat en la visita que ha realitzat a una població de la nostra comarca.
Segons Pascual és inadmissible que el President dels Valencians es desentenga del deute contragut i obligue a molts ajuntaments a endeutar-se per la mala gestió del Partit Popular.
Pascual qualifica de “carandurisme” polític l’actitud del President dels Valencians que ha vingut a la nostra comarca a burlar-se de tots els ciutadans de la Ribera Alta. “Perquè declarar que no sap quan pagara el deute, ni dóna una data, ni establix un calendari de pagaments, és despreciar a tots els veïns i veïnes d’esta comarca”.
El dirigent socialista creu que no complir els compromisos de les aportacions econòmiques de la Generalitat als ajuntaments per a l’educació o per a les entitats musicals, la política de reducció de beques, la falta de finançament en serveis socials, les retallades en la llei de Dependència, la reducció de places subvencionades per als Centres de dia, el retard en les subvencions dels centres ocupacionals de discapacitats, l’impagament de les subvencions dels programes d’ocupació, tot això és la mostra de com es comporta un mal governant.
El PSPV-PSOE demana a la Generalitat que fixe el calendari per al pagament del deute, integrant al conjunt de les Conselleries i dels seus organismes dependents.
Açò està ocorrent a la nostra comarca mentres els dirigents del Partit Popular callen i atorguen molt especialment l’Alcaldessa d’Alzira i presidenta de la FVMP que amb el seu comportament ha perdut tota la seua credibilitat política” afirma Pascual.
El portaveu socialista manifesta que no pagar als ajuntaments significa deixar en l’estacada a milers de famílies que ara més que mai necessiten ajuda. Mentres els dies passen tenim la sensació que el president de la Generalitat, Alberto Fabra, cada pas que dóna és per a afonar-nos un poc més en compte d’ajudar-nos per a eixir cap avant. Segons Pascual els Ajuntaments de la comarca s’han convertit en la banca privada del Govern de la Generalitat i el Partit Popular i el President Fabra malgasten els diners dels ciutadans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada