dijous, 18 d’octubre de 2012

SUECA CONVOCA ELS CONCURSOS DE CARTELLS DE FALLES I SETMANA SANTA 2013
La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Sueca ha convocat una nova edició dels concursos per a triar la imatge de les Falles i la Setmana Santa del municipi de l’any 2013. En ambdós concursos podrà participar qualsevol persona que ho desitge amb un màxim de dos originals. “Des de la Regidoria de Festes volem fomentar la participació de la ciutadania per a personalitzar, amb el treball gràfic dels qui resulten guanyadors, tant el llibre col·lectiu de Setmana Santa com el de Falles de Sueca. Encara que el premi en metàl·lic també és important, i des de la meua Regidoria hem fet un esforç per a poder continuar dotant econòmicament els dos concursos, considere que ha de suposar una major satisfacció veure el cartell propi publicat en la portada dels llibres, en els cartells d’anuncis, en la televisió i en la premsa, potser més que la remuneració econòmica. Vos anime a participar i que el vostre disseny reflectisca la idiosincràsia de la festa i del nostre poble”, ha afirmat el regidor de Festes, Dimas Vázquez.
El format de presentació dels treballs serà A-4 i la tècnica lliure, sempre que la seua reproducció no oferisca dificultats. A més, podran presentar-se obres en format digital, sempre que s'aporte una prova impresa amb una resolució òptima i sobre un suport rígid.
En el cas del cartell de Falles, haurà de portar obligatòriament el text: SUECA FALLES 2013 - Ribera Baixa, Festa Declarada d'Interés Turístic Local de la Comunitat Valenciana; a més de reservar una zona perquè apareguen els logotips de la Junta Local Fallera de Sueca i l’Ajuntament de Sueca, Regidoria de Festes. En el cas del concurs per a triar la imatge de la Setmana Santa, els cartells presentats hauran de portar el text següent: SETMANA SANTA DE SUECA 2013; a més de reservar una zona per a incloure els logotips de la Junta Major de Confraries i de l’Ajuntament de Sueca, Regidoria de Festes.
Els originals s’hauran de presentar en el Departament de Festes, en horari de 9 a 14 hores, fins al 10 de desembre. El premi per als guanyadors dels concursos serà de 800 euros. Els seus noms es coneixeran el pròxim 17 de desembre. Per a més informació, es poden consultar les bases en la web de l’Ajuntament: www.sueca.esCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada