dijous, 18 d’octubre del 2012

CANDILEJAS DIVERTIX EL PUBLIC ALMUSSAFENY AMB L´ESCENIFICACIÓ DE TRES FORASTERS DE MADRID


La XXXIV edició de la Setmana de la Tercera Edat d'Almussafes va tindre durant la vesprada de dimecres un dels seus moments estel·lars amb la posada en escena de l'obra d'Eduardo Escalante Tres Forasters de Madrid en el Centre Cultural.
En la seua sèptima aparició pública, el grup teatral Candilejas de l'Escola Municipal de Teatre, integrat per membres del col·lectiu de la Tercera Edat, va sorprendre el públic assistent amb l'escenificació d'aquesta comèdia bilingüe en dos actes d'inspiració costumista, dirigida per Josep Manuel Gil.
Les nou actrius i l'actor participants es van entregar en l'escenari per a oferir l'esmentada obra còmica, en la qual es reflectixen situacions quotidianes i aspiracions de les classes populars valencianes per a arribar a l'alta burgesia, representada en aquesta peça teatral per una família madrilenya de visita en una casa valenciana.
La regidora de la Tercera Edat, Esperanza Carbonell, i altres dos edils de la corporació municipal van agrair públicament la col·laboració del grup teatral en la Setmana dels Majors 2012, obsequiant-los amb uns detalls, només finalitzar la posada en escena de l'obra.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada