divendres, 30 de novembre del 2012

LA PLAÇA DEL MERCAT D’ALGEMESÍ ES TROBA EN PLE ÚS DESPRÉS DE LA RECEPCIÓ DE L’OBRA


La superfície de la plaça són 4.200 m2 i compta amb 12 palmeres, jocs infantils, bancs i aparcament per a bicicletes.

La plaça del Mercat d’Algemesí ja estroba en ple ús. Les tanques que dificultaven la circulació i el trànsit per la mateixa ja han sigut retirades després de la recepció de l'obra per part de l’Ajuntament d’Algemesí, dimarts passat 27 de novembre. La cèntrica plaça ja està oberta als transeünts i en poc més d’un dia ja ha sigut visitada per molts dels ciutadans d’Algemesí.
A més, els més menuts ja poden gaudir de les zones de jocs infantils ubicats en la plaça. Tots els jocs infantils estan separats del carrer per una barana de colors i instal·lat sobre superfície de goma contínua amb un disseny atractiu.
Dotze palmeres de destacada altura també decoren i cobrixen amb la seua ombra algunes parts de la palça i  donen un millorat aspecte al lloc. Són palmeres de la reina (Arecastrum), espècie originària del centre de Suramérica, plantades sobre jardineres metàl·liques d’acer elevades i amb sistemes de reg per goteig; totes elles rematades en elevacions que es convertixen en bancs per a l’estada i el descans dels vianants de la plaça. Aquesta zona també compta amb estacionament de bicicletes i tres blocs d’il·luminació amb uns quants fanals de disseny.
La superfície de la plaça de 4.200 m2 està pavimentada amb lloses prefabricades de formigó. La plaça queda totalment integrada amb el carrer Lluís Vives i amb el carrer Árbres.
A partir d’ara es reaprofitarà aquest cèntric espai que comptarà, més que mai, amb un destacat ús al ser una important zona de pas i desplaçament per la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada