dijous, 27 de juny del 2013

EL PSOE D’ALZIRA DENÚNCIA L’AUTORITARISME DE L’ALCALDESSA PER IMPOSAR EL REGLAMENT DE FUNCIONAMENT DE L’AJUNTAMENT SENSE CONSENS


 

La responsable socialista, Isabel Aguilar, acusa al la Sra. Alcaldessa d’Alzira, d’haver confeccionat el Reglament de Funcionament Municipal de manera unilateral, “sense comptar amb ningú, per tant este es podria cridar Reglament del Grup Municipal Partit Popular”.
Segons Aguilar quan s’aprova una norma ha de ser duradora i no canviar-se cada vegada que governa un partit diferent del que la va aprovar.
Aguilar afirma que el reglament que ha aprovat el PP “no sabem com agafar-ho, hi ha articles que no estan clars, que no sabem què volen dir exactament, perquè sincerament, si únicament fem la interpretació de manera literària, el reglament té un caràcter democràtic nul, totalment nul”.

Segons Aguilar la norma interna que ha aprovat el PP d’Alzira, no regula el funcionament, ni parla de drets dels regidors, ni res per l’estil. “Únicament blinda als regidors i regidores del Partit Popular del control de l’oposició i per descomptat la major blindada és l’Alcaldessa i presidenta de l’Ajuntament”.
Aguilar manifesta que per al PP parlar de política és anteposar el concepte d’autoritarisme sobre la qualitat democràtica.
Segons Aguilar a Alzira tindrem un reglament que coarta la llibertat d’opinió, la llibertat de poder expressar el nostre treball, la llibertat de mostrar el nostre posicionament polític. En general coarta la funció de l’oposició.
La dirigent socialista ha manifestat que el PP està celebrant deu anys de govern, i en el seu llistat d’èxits que tant estan pregonant, hauria d’anotar que margina la democràcia, ja que no sap arribar a consensos.
Segons Aguilar la Sra. Bastidas, com a Presidenta de la FVMP, haguera pogut ser recordada com la política que va treballar en la Llei Valenciana de Règim Local, però ho serà per ser incapaç d’aplicar-la al reglament del seu propi Ajuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada