dijous, 18 d’octubre de 2012

SUECA REPRÉN ELS “DISSABTES D´OCI”La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sueca, el Centre d’Informació Juvenil, el Consell de la Joventut i, com a novetat en aquesta edició, la Regidoria de Sanitat i la UPCCA de Sueca (Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives), han tornat a posar en marxa els “Dissabtes d'Oci”, un pla d’oci alternatiu destinat a joves del municipi d'entre 12 i 18 anys.
Amb aquest programa pretenem que els més menuts, quan arriben a l’edat de l’adolescència, tinguen una alternativa d’oci els caps de setmana, ja que en l’actualitat l’oferta es limita exclusivament a les discoteques del municipi”, en paraules de la regidora de Joventut, Raquel Tamarit.
La programació començarà el dissabte 20 d’octubre i finalitzarà l’1 de desembre. Entre les activitats previstes, s’inclouen les propostes per la Regidoria de Salut i la UPCCA amb el títol “Valors i Promoció de la Salut”, en les quals s’inclouen un taller de cuina saludable, la projecció d’una pel·lícula o la vetlada festiva sense alcohol per a la nit d’Halloween. “Des de la Regidoria de Sanitat considerem necessària la nostra participació en aquesta iniciativa per a promocionar la salut i previndre la drogodependència dins del nostre programa anual. Volem mostrar als més joves una alternativa als bars i discoteques; per a això, es projectarà una pel·lícula que mostra els valors humans com són la superació dels obstacles que apareixen en les nostres vides. També podran assistir a una festa sense alcohol perquè aprenguen que hi ha diversió sense drogues”, ha assenyalat la regidora de Sanitat, Josefa Juan.
La Regidoria de Joventut, per la seua banda, té prevista una visita a la pista de birles, una vetlada festiva a l’Espai Jove, uns campionats de jocs de taula, una Nit Esportiva i una eixida al cine.
Tots aquells interessats a participar-hi, hauran d’inscriure’s de dilluns a divendres, de 17 a 19 hores, al despatx del Centre d’Informació Juvenil, ubicat en el Pavelló Cobert; o els dissabtes, a les 20.30 hores, acudint a la plaça de l’Ajuntament, lloc de trobada dels participants. El preu és de 25 euros.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada