dimecres, 17 d’octubre del 2012

IDEA-ALZIRA PARTICIPA EN EL SERVEI VOLUNTARI EUROPEU


 L’Agència de Desenvolupament Local d’Alzira ha rebut l’acreditació per a participar en el Servei Voluntari Europeu. Una acreditació que permetrà a jóvens d’Alzira realitzar tasques de voluntariat en un altre estat dels que participen en el programa (més de 50 països).
El Servei Voluntari Europeu és una experiència d’aprenentatge en l’àmbit de l’educació no formal, en què les persones jóvens voluntàries milloren o adquirixen competències per al seu desenvolupament personal, educatiu i professional, així com per a la seua integració social. El seu objectiu és desenvolupar la solidaritat i promoure la tolerància entre la joventut, fonamentalment per a reforçar la cohesió social a la Unió Europea.
El SVE està obert a jóvens amb edats compreses entre els 18 i els 30 anys, independentment del nivell de formació de què procedisquen, i que siguen residents legals al país de l’organització d’enviament.
Els interessats a participar poden sol·licitar informació en IDEA, carrer Ronda d’Algemesí, 4, sobre els passos a realitzar per a trobar un projecte en què puguen participar.
La durada mitjana dels projectes és d’entre 9 mesos i un any , cobrix les despeses de manutenció, allotjament i transport per al voluntari que, a més, rebrà una quantitat mensual, entre 80 i 100 euros, per a assumptes propis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada