divendres, 19 d’octubre del 2012

SEGONA TEMPORADA DEL RC ALZIRA EN LA 1a DIVISIÓ TERRITORIAL


Dissabte passat el RC Alzira inicià la lliga davant de La Vila, la trobada serà en el poliesportiu Jorge Martínez Aspar.

La casualitat ha volgut que la lliga comence tal com acabara l’anterior, amb un enfrontament entre l’Alzira i La Vila, encara que en aquella ocasió, la trobada no arribara a disputar-se per incompareixença de l’equip vilero.
En esta segona temporada en la 1a Divisió Territorial, el RC Alzira queda enquadrat en el grup B, junt amb CR La Vila, el CAU València i l’AKRA Bárbara d’Alacant, mentres que en el grup A, militaran l’Elx RC, el Tatami RC, la UPV RC i el CD Universitat d’Alacant. Després que els equips de cada grup, s’hagen enfrontat entre si, el primer i segon de cada grup, es disputaran l’ascens de categoria, mentres que els tercers i quarts, lluitaran per no descendir.
L’equip alzireny que una temporada més serà dirigit per Tomás Pardo, confia a fer un bon paper en la temporada que ara comença, i en la que s’incorporen al primer equip, diversos jóvens provinents de l’equip M 18-. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada