divendres, 19 d’octubre del 2012

EL PSOE D’ALZIRA RECLAMA QUE LA GENERALITAT TORNE L’EDIFICI DE l’HOSPITAL SANTA LLÚCIA



Isabel Aguilar, recorda que els socialistes reclamen la reversió de l’Hospital de Santa Lucia des de l’any 2001. “Considerem que la Conselleria de Sanitat, i en definitiva, el Consell Valencià, han d’atendre esta petició i tornar als alzirenys este Hospital”.
Segons la portaveu socialista, a l’octubre de l’any 2010, es va presentar una moció on ja se sol·licitava la reversió de l’edifici per no utilitzar-se per a fins sanitaris com així consta en l’acord de cessió.
Aguilar explica que l’edifici es va cedir a la Conselleria de Sanitat, quan l’Ajuntament va traspassar el servei sanitari de titularitat municipal.
La dirigent socialista afirma que des de llavors aquest edifici ha anat deteriorant-se, però que la Conselleria ha omés els requeriments de l’Ajuntament perquè l'edifici no torne a ser de titularitat municipal.
La portaveu socialista considera que després de més de dotze anys de reivindicacions ja és hora que El Govern Valencià done resposta afirmativa i no continue confiscant el patrimoni dels alzirenys.
Segons Aguilar no hem de consentir que la Sra. Alcaldessa no realitze gestions que donen un resultat positiu. És el moment d’exigir al govern municipal més dedicació i especialment més interés en la defensa dels interessos dels nostres veïns. “Cal reivindicar que la Generalitat ens pague el deute i ens torne el que és el nostre”
Aguilar anuncia que el seu grup preguntarà en el pròxim ple quines gestions s’han realitzat des del 2010, quines accions per escrit s’han efectuat i en quin tramit es troba l’expedient per a aconseguir la reversió d’aquest edifici.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada