divendres, 19 d’octubre del 2012

NOU PODI PER ALS REGATISTES DE L’EQUIP SANDIAKKIPAS.COM/ELECAR2001 DEL CLUB NÀUTIC DE CULLERA EN L’HOBBIE NATIONALS CAMPIONSHIPS DE CALAFELL


Després dels bons resultats obtinguts en el campionat d’Espanya de Catamarans en aigües de Sanxenxo, els regatistes del Club nàutic de Cullera, Marc Jovaní i Rocío Piris es classifiquen en primera posició en l’Hobbie Nationals Championships celebrat a Calafell.

Un total de 37 embarcacions de les classes Hobie 16, fx one i f18 (Tiger i Wildcat) han participat del 12 al 14 d’octubre en el Campionat Nacional d’Hobbie cat que s’ha celebrat en Wind Cat House a la platja de Segur de Calafell.
Divendres passat va començar la primera jornada de regates en què, per causes meteorològiques només es va poder realitzar una mànega. Segons expliquen els regatistes de l’equip sandiakippas-Elecar2001 de Cullera, l’eixida va ser prou roïna però vam decidir agafar el bord de terra i remuntar fins a la segona posició.
La segona jornada de regates es va celebrar el dissabte 13 amb un vent fluix i inestable i amb moltes rolades però va possibilitar que es pogueren realitzar les tres mànegues previstes pel comité orgnizador. “El nostre barco amb poc de vent no va molt bé i arribàrem a la primera boia entre els últims però en la primera popa agafàrem una rolada que ens va portar a la quarta posició. En la cenyida el vent era més fort i estable i finalment aconseguírem remuntar fins a la tercera posició en la primera mànega”. Expliquen els regatistes del CN Cullera.
La força del vent va pujar a mesura que avançava la segona jornada afavorint les possibilitats de podi de l’equip de Cullera en les dos mànegues restants. “Vam fer millor les eixides, anàvem els dos al trapezi i encertàrem per on havíem d’anar. Quan va pujar el vent portàvem una bona velocitat, anàvem còmodes i finalment aconseguírem fer dos primers que ens col·locaren en la primera posició de la classificació general.

L’última jornada de regates es va celebrar el diumenge 14 amb un vent entre 10 i 14 nucs que va fer possible que es realitzaren dos mànegues i que donava novament bones opcions de podi per als regatistes de la Ribera. “la jornada de regates va ser quasi perfecta, les eixides van ser molt bones i el barco responia bé. En l’eixida quedàrem un poc retardats però finalment aconseguírem un segon lloc en la primera mànega.
En la segona mànega va haver-hi una rolada de vent que aprofitava l’equip format per J.A. Llabres i Ana Tomás (UPV) i l’equip de regatistes de Cullera. Els regatistes valencians van fer l’eixida amurats a babord i aconseguien així passar a tota la flota. D’aquesta manera, en l’última mànega, el duel per la victòria el disputaven els dos equips de la Comunitat Valenciana. “feia el vent just per a poder eixir els dos al trapezi però aconseguim un poc més de velocitat, avançàrem a Antonio Llabrés i Aana Tomás en la cenyida i vam mantindre les distàncies fins al fina”l.
Finalment els regatistes del Club nàutic de Cullera aconseguien un altre primer lloc i una espectacular victòria que els situava a 7 punts de diferència de l’equip format per Iván Garcia i David Roger (Sitges) que quedaven en segona posició i de l’equip de la Universitat Politècnica de València de J.A. Llabrés i Ana tomás que aconseguia el tercer lloc de la classificació general.
Jacobo Miguel i Beatriz Martinez del club nàutic de Dénia i l’equip de Sueca Elecar2001 de Serafín Sanz i Vicenta Carrasquer van quedar en quarta i sèptima posició respectivament, fet  que demostra l’alt nivell en què es troba la vela lleugera valenciana en aquesta modalitat.

Classificació

Hobbie 16

1.Marc Jovani Llopis/Rocío Piris (Cullera)

2.Ivan Garcia/David Roger (Sitges)

3.Juan Antonio Llabrés/ Ana Tomás (UP València)


Hobbie FX One

1.Jordi Sànchez (Calafell)

2.Tomàs Testor (Altafulla)

3.David de Diago (Calafell)

F18 (Hobbie Tiger/Wild Cat)

1.Alberto Torné/Beto Torné (Galícia)

2.Michael Tin Bokum/Salvi Portella (Benicassim)

3.Marc Verdaguer/Marina López (Estartit)










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada