dimecres, 10 d’octubre del 2012

LA FESTA DE LA MARE DE DÉU DE LA SALUT D’ALGEMESÍ DISTINGIDA AL MÈRIT CULTURAL PER LA GENERALITAT


El president de la Generalitat ha fet entrega d’este nou reconeixement en l’acte amb motiu del 9 d’Octubre
El 9 d’octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, la festa de la Mare de Déu de la Salut ha sigut reconeguda davant de la societat valenciana amb la distinció al mèrit cultural de la Generalitat. L’entrega del reconeixement ha vingut de la mà del President de la Generalitat, Alberto Fabra, el qual ha fet entrega d'aquesta distinció al President del Patronat de la Festa, Juan Trull Ahuir i davant de l’atenta mirada de l’Alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont i el titular de la Basílica de Sant Jaume, Jesús Corbí Vigadañ, ambdós presents en l’acte.
El reconeixement de la institució valenciana es va fer públic després del ple del Consell celebrat divendres passat 5 d’octubre.
Amb aquesta nova distinció la festa de la Mare de Déu de la Salut incrementa el seu palmarés ja que ha sigut reconeguda amb el títol de Patrimoni de la Humanitat, però a més ja ostenta títols com BIC (Bé d’Interés Cultural), Meravella Valenciana, Patrimoni Cultural Immaterial d’Espanya o la declaració de Festa d’Interés Turístic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada