dimecres, 9 de gener del 2013

ALGEMESÍ SORTEJA 4.000 EUROS EN PREMIS ENTRE ELS PARTICIPANTS EN LA CAMPANYA COMERCIAL DE COMPRES NADALENQUES


 L’Associació de Comerços i Serveis d’Algemesí, ACSA, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Algemesí a través de la seua regidoria de Promoció Econòmica, duran a terme este dijous 10 de gener de 2013, a les 21.30 hores, en La Sala d’Actes del Casino Liberal l’acte públic del sorteig de la Campanya de Nadal en què s’entreguen 4.000 euros, en 8 vals de 500 euros cada u, a les huit persones que resulten agraciades en el dit sorteig. Els premiats podran gastar el seu premi en els diferents establiments de la localitat adherits a la campanya.
Per a això, els participants han degut realitzar prèviament i durant el període nadalenc, alguna compra en els diferents establiments de la localitat adherits a l’associació ACSA i omplir un bitllet amb les seues dades personals, que cada establiment participant haurà segellat en el revers del mateix. Posteriorment, tots els bitllets participants es depositaran en una urna habilitada per al sorteig i es procedirà a extraure els huit bitllets agraciats. Després de la comprovació dels mateixos, l’Alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont, la Presidenta d’ACSA, Amparo Ribes i la regidor de Promoció Econòmica , Amparo Lluch, efectuaran una a una les huit crides en directe per a comunicar in situ a l’afortunat o afortunada el premi rebut.
En esta tradicional campanya han participat un total de 51 establiments d’Algemesí. ACSA organitza cada any dos campanyes de promoció comercial, la d’hivern i la d’estiu, a més de participar activament en l’organització i desenvolupament de diverses activitats promocionals de les empreses algemesinenses com són l’Outlet, la Passarel·la Algemesí, Expo Algemesí o la Fira de la Tapa entre altres iniciatives locals.

Millors aparadors comercials nadalencs de 2012

Igualment, després del sorteig de la campanya nadalenca es procedirà a fer entrega dels premis als establiments comercials premiats en el concurs a la millor decoració nadalenca d’aparadors 2012.
Així doncs es farà entrega d’un primer premi, segon premi i tercer premi patrocinats per l’Ajuntament d’Algemesí i dotats amb 300 euros, 200 euros i 100 euros. El primer premi ha sigut per a l’establiment Rosa Esquer Disseny , el segon per a Tèxtil la teua Casa i el tercer premi ha recaigut en Premsa. De la mateixa manera es farà entrega de tres accèssits premiant l’originalitat de l’establiment Naturpes, la creativitat de Little Kings i integració amb l’entorn de Mobles Portals, tots ells dotades amb 50 euros cada un i atorgats per ACSA.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada