dissabte, 25 de maig del 2013

LA CENTRAL SINDICAL INDEPENDENT I DE FUNCIONARIS ACONSELLA A l’AJUNTAMENT DE CULLERA QUE REFORCE LA PLANTILLA POLICIAL PER A GARANTIR MÉS SEGURETAT DURANT ELS MESOS D’ESTIU


El sindicat alerta que únicament dos o tres patrulles vigilaran uns 53 km2

                                                                           Foto Jordi Piris
La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI·F) planteja a l’equip de govern de l´Ajuntament de Cullera que reforce la plantilla policial.
l’Ajuntament de Cullera no augmentarà este estiu el nombre de policies locals a pesar de multiplicar-se fins per huit la població durant els mesos d’estiu
El sindicat alerta que únicament dos o tres patrulles vigilaran uns 53 km2, incloent-hi zones d’urbanitzacions pròximes a la platja, nucli urbà, polígon industrial i terrenys de cultiu.
CSI·F explica que anys arrere la plantilla de la policia es reforçava amb inclús 28 interins per a garantir la seguretat dels turistes. Durant els mesos d’estiu la població de Cullera es dispara i passa de 24.000 residents a més de 200.000 estiuejants.
Segons informa CSI·F, a causa de la gran superfície i a l’elevant nombre d’estiuejants, amb tan sols sis policies per torn patrullant el municipi no és possible garantir la seguretat dels residents.
Durant el passat període estival van augmentar els robatoris en vivendes buides i de productes agrícoles en els camps de tota la Comunitat Valenciana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada