dimarts, 9 d’abril del 2013

L'ALCALDE D'ANTELLA DEMANA LA MÀXIMA IMPLICACIÒ CIUTADANA AL PGOU "PER PODER DISSENYAR EL POBLE QUE VOLEM PER ALS NOSTRES NÉTS "


 Més de mig centenar de veïns van assistir al taller-presentació del nou Pla General Antella. L'alcalde d'Antella, Gustavo Montagudo, va sol·licitar la màxima implicació i participació ciutadana en el nou Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) amb l'objectiu de "dissenyar entre tots el poble que volem per als nostres néts".
Durant el taller-presentació del Pla de Participació Pública del PGOU que va tenir lloc a la tarda-nit de divendres passat a la sala de plens del Consistori antellà amb l'assistència de més de mig centenar de veïns, Montagudo va dir que la pretensió de l'actual Govern Municipal format per GDA-PSPV és fer un "bon" Pla General atès que "el futur del poble d'Antella està en el que fem ara. En cas contrari -va assenyalar-, el nostre municipi difícilment creixerà adequadament".
L'alcalde i portaveu de GdA va posar de manifest que la intenció de l'actual Equip de Govern és comptar amb un PGOU més "acord, racional i sostenible". "Els governants hem de posar els instruments necessaris perquè tots els que tinguen a veure amb el poble d'Antella participen i s'impliquen", va subratllar.
L'equip tècnic municipal format pels arquitectes Tomás Pastor, José Tomás Pastor, Paula Sarrión i el tècnic en Ciències Ambientals Carles Ibáñez va ser l'encarregat de presentar el Pla de Participació Pública del PGOU al públic assistent, entre els quals es trobaven també dos regidors del PP, actualment a l'oposició.
Els tècnics van recolzar les seues explicacions informatives en una projecció visual de caràcter didàctic, després de la qual van repartir un qüestionari de valoració de preferència visual paisatgística que el públic va tenir ocasió de completar. Durant els pròxims 15 dies estaran exposats en els diferents edificis municipals una sèrie de panells didàctics amb fotografies, mapes i informació detallada sobre el Pla General, els quals s'acompanyen dels esmentats qüestionaris. A partir de les enquestes ciutadanes es determinaran les preferències dels antellans/es, les quals s'han de tenir en compte amb vista a l'elaboració del Pla General. Per això, Montagudo va demanar al final de l'acte a tots els presents que animaren als seus familiars i resta de conciutadans a omplir els qüestionaris anònims i poder d'aquesta manera "decidir entre tots el poble que volem per al futur".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada