dimecres, 26 de setembre del 2012

LIONEL PARDO, CONVOCAT PER LA SELECCIÓ NACIONAL ABSOLUTA DE RUGBI


El recentment triat seleccionador nacional, Bryce Bevin, ha convocat Lionel Pardo a una concentració de la selecció nacional que es durà a terme el pròxim cap de setmana a la ciutat biscaïna de Getxo amb vista al pròxim campionat d’Europa.
Bevin és neozelandés i era fins ara entrenador del Getxo Arteta, equip què va ascendir a Divisió d’Honor. Fa unes setmanes, va ser triat pels seus companys com a millor entrenador de la categoria, i ja va ser seleccionador entre 1993 i 1997. També va tindre com a ajudant durant un temps a Tomás Pardo, pare de Lionel.
Lionel Pardo que ha militat durant tres temporades el club de rugbi USAP de Pepignan (França) en les seues categories inferiors, dóna el bot a l’AS Béziers (al sud de Montpelier).
Lionel va eixir als 18 anys del Rugbi Club Alzira per a continuar la seua evolució a Baiona on va militar una temporada en l’Avirón Bayonnais, en la següent va fitxar per USAP per a militar en els equips de Cabros, Reichel, i Espoirs.
"Jugar en USAP de Perpignan a nivell professional, que era el següent pas, és molt car, ja que és un dels millors clubs de la 1a Divisió francesa, per això, m’he decidit a fitxar per Béziers", va manifestar Lionel.
Ara, amb el seu fitxatge per AS Béziers, Lionel podrà continuar la seua formació per a donar el bot definitiu a l’equip professional.
L’AS Béziers Hérault, es va fundar en 1911 i va ser entre els anys 60 i finals dels 80, el millor equip de la primera divisió francesa, collint en este període 11 lligues, sumant al llarg de la seua història, un total de 40 títols, inclosa una copa d’Europa. És a dia de hui, el segon club més llorejat del rugbi francés. Ara, i encara que el club passa per hores baixes, continua sent un club amb molta "solera", amb un estadi -Stade de la Méditerranée- amb una capacitat de 20.000 espectadors i unes infraestructures esportives impressionants.
Lionel, diu trobar-se a gust en Béziers, "el clima i la gent de la zona, són agradables, hi ha molts espanyols de tercera i quarta generació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada