dijous, 20 de setembre del 2012

EL TREN INTERCITI AMB DESTINACIÓ A MADRID TINDRÀ PARADA A ALZIRA




A partir de dilluns que ve 24 de setembre, el serveii de llarga distància, Intercity, amb destinació Madrid tindrà parada a Alzira.
Aqust fet millorarà les relacions comercials ferroviàries, ja no sols amb Madrid, sinó també amb les diferents ciutats on l’Intercity té parada com són Almansa, Albacete i Conca, amb destinació final a Madrid- Porta d’Atocha.
L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas ha mostrat la seua satisfacció per la parada que farà a Alzira l’Intercity. “És una grandíssima notícia per a Alzira. Un fet que, com a alcaldessa, he sol·licitat per escrit, verbalment, políticament… des dels meus inicis com a màxima responsable de l’Ajuntament. Són moltes les ciutats que havien sol·licitat tindre la parada d’un tren d’estes característiques i, finalment, Alzira és la que l’albergarà”, ha afirmat la màxima autoritat municipal.
A un preu de 46,50 euros per trajecte, en classe turista única, de dilluns a divendres, Alzira i Madrid estaran comunicades, en poc més de tres hores. El tren amb destinació Madrid farà la seua parada a Alzira a les 7.32 hores del matí. La tornada serà a les 16:45 hores des de Madrid, arribarà a l’estació d’Alzira a les 19:59 hores.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada