dimecres, 17 d’octubre del 2012

LA COMISSIÓ EUROPEA RENOVA LA PARTICIPACIÓ DE L’AJUNTAMENT D’ALZIRA EN EL PROGRAMA ERASMUS PER A JÓVENS EMPRENEDORS


La Comissió Europea ha renovat a l’Ajuntament d’Alzira com a organització del programa Erasmus per a Jóvens Emprenedors. Aquest programa permet l’intercanvi d’empresaris i emprenedors amb l’objectiu d’estimular la iniciativa empresarial, la competitivitat, la internacionalització i el creixement de les PYME’s en la Unió Europea, tant en la seua fase inicial com per a les PIMES més establides.
Amb aquesta renovació, l’Ajuntament d’Alzira continuarà participant com a Organització Intermediària fins a octubre de 2014, tramitant sol·licituds d’emprenedors de la localitat i la comarca que desitgen viatjar a l’estranger per a formar-se i empresaris que vullguen acollir a nous emprenedors europeus.
Alzira participa en el programa a través d’IDEA (Agència de Desenvolupament Local), on s’oferix informació gratuïta i assessorament sobre el programa.
L’Ajuntament d’Alzira va començar al febrer de 2011 la seua participació en l’Eramus per a Emprenedors, sent llavors l’única entitat de la Comunitat Valenciana, autoritzada per la Comissió Europea, per a tramitar les sol·licituds d’Emprenedors i Empresaris interessats a participar en el programa. Durant este període, 6 emprenedors de països com Grècia, Itàlia i Bulgària, han pogut realitzar la seua estada formativa en empreses de la localitat i contornada, així com més de 7 nous emprenedors ha viatjat a l’estranger per a formar-se amb altres empresaris europeus. Els destins han sigut, Bèlgica, Anglaterra, Portugal, Grècia i França.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada