dimecres, 17 d’octubre del 2012

43 EMPRESES D’ALGEMESÍ DESTRUÏXEN PROP DE 9 TONES DE PAPER AMB GARANTIA DE CONFIDENCIALITAT I PER A COMPLIR AMB LA LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES


Un total de 43 empreses han participat en la campanya de depòsit de paper i de destrucció selectiva que ha organitzat l’Agrupació Empresarial d’Algemesí, EMPAL, i l’Ajuntament d’Algemesí amb la col·laboració de l’empresa Esteve Barberá Esteve.
Al llarg de la jornada s’han depositat prop de nou tones de paper als contenidors habilitats, la qual cosa suposa un considerable augment respecte a l’any passat. Aquesta forma d’organitzar l’activitat suposa una reducció en el cost del servei per a les empreses de la ciutat, ja que un cost de 500 euros passa a ser, per als empresaris que han participat, un cost de 60 euros.
El regidor de Promoció Industrial, Mariano Clemente, ha assenyalat que amb aquesta acció “s’ajuda a les empreses a desprendre’s de documents amb la garantia de confidencialitat que suposa depositar-los directament en l’empresa gestora de residus, la qual cosa permet obtindre un certificat de destrucció emés per una gestor autoritzat el certificat de la qual té valor per a les empreses que disposen de certificats de qualitat i complir amb la llei de protecció de dades”.
Per la seua banda, el president d’Empal, Juan Carlos Ferragud, ha manifestat que es tracta d’una activitat que naix per la demanda dels empresaris, “ja que alguns estan obligats a destruir documents, és una iniciativa conjunta que d’una banda fomenta la relació entre empreses i per una altra suposa un estalvi econòmic per a l’empresari”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada