dimecres, 10 d’octubre del 2012

EL RC ALZIRA VENÇ EN CONCA (13-67) EN PARTIT AMISTÓS


Dissabte passat, el RC Alzira disputava un partit amistós en la Ciutat Encantada. La trobada servia de preparació de cara a la nova temporada que donarà començament el pròxim dia 20, i que enguany, presenta un canvi en el sistema de competició, la 1a Territorial, estarà composta per dos grups de quatre equips, els dos primers de cada grup disputaran entre si el Play-Off d’ascens, i els dos últims, el de descens.
La trobada començava amb un equip local impetuós que durant els primers quinze minuts van tindre als alzirenys desconcertats, cometent errors he imprecisions constants, fins que les correccions tècniques fetes des de la banda, va produir els seus efectes i l’Alzira va començar a lluir el seu joc dinàmic, la qual cosa va fer aparéixer bretxes en la defensa local. A partir d’ací, van començar a caure assajos a favor de l’Alzira, fins a un total d’onze.
Així doncs, i a pesar de començar la temporada sense Espònsor i amb el 50% menys de subvenció municipal respecte de la campanya anterior, el RC Alzira, afronta esta, la seua segona temporada en 1a Territorial
Quant a l’equip de Conca que en aquesta temporada militarà en la 2a Territorial Valenciana, destacar que a pesar de la seua inexperiència, van practicar un rugbi de qualitat, i que mai van renunciar al partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada