divendres, 12 d’abril de 2013

L´AJUNTAMENT DE SUECA, SALVADOR CAMPILLO, PILAR MONCHO I LA PASSAREL·LA DEL PERELLÓ


 “És sorprenent la manera amb la que l'alcalde de Sueca, Salvador Campillo, i la regidora Pilar Moncho (Compromís) intenten evitar la responsabilitat que l'Ajuntament de Sueca té adquirida en la conservació de la passarel·la del Perelló”, ha manifestat Kiko Ortolá, regidor del PP a l´Ajuntament de Sueca.
Segons Ortolá, Campillo i Moncho van dir obertament en el Ple del passat dijous que el manteniment del pont de vianants no és competència de Sueca. Esta passarel·la està tancada al públic des del passat estiu pel seu deteriorament per ordre de la Demarcacion de Costes de València.
Ortolá va recordar a Moncho que “quan estava com a regidora a El Perelló defensava que la conservació era responsabilitat de Sueca i ara que està a Sueca diu que és de El Perelló”.
Segons el regidor popular, Moncho va replicar que les tranferències econòmiques que en aquell moment rebia l'entitat local menor no eren les mateixes que les d'ara. “Què tindrà a veure els diners que perceba del Perelló amb l'acta de cessió a Sueca per part del seu propietari, l'Estat, el 20 febrer 2001 'a efectes de l'explotació i conservació'?”, pregunta Ortolá. “També els costos dels materials i mà d'obra no són els mateixos el 2013 que el 2002”, matisa el gerent del càmping.

Segons Kiko Ortolá, “l'alcalde Salcador Campillo talla aquelles intervencions de l'oposició o evita el debat quan els plantejaments del govern local queden en evidència i actua amb desconsideració cap a la resta de regidors".
El regidor del PP a l´Ajuntament de Sueca afirma que, prova d'això, és que en el Ple va dir que “facilitarà als mitjans de comunicació l'últim informe de la Demarcació de Costes sobre el pont i que en eixe moment sabrem quina és la realitat”. “Per què no ens l'ha facilitat ja als regidors? ¿Haurem de ser sabedors pels mitjans de comunicació?”, es pregunta. “Negar documentació delicada, o donar llargues perquè l'oposició puga conèixer de primera mà gestions i actuacions municipals, sembla 'la norma de la casa'”, lamenta.

Finalment, el gerent del càmping i regidor es mostra preocupat atès que Campillo diu que van a reparar la passarel·la “tot i que no és obligació nostra”. “Em preocupa”, significa Ortolá, “que l'Ajuntament de Sueca es gaste els diners en obres o reparacions que no són obligació seua, tal com assegura el alcalde”. "Si fos així, que no ho és, el senyor Campillo podria ficar-se en un greu problema legal perquè una administració pública no ha de gastar en allò que no és competència seua”Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada