dimecres, 5 de setembre de 2012

PP-PSD DE CARCAIXENT TIREN BALONS FORA PER DEFENDRE’S DE LA CRÍTICA DE FALTA D’INVERSIONS CONTRA INUNDACIONS.


BLOC-Compromís de Carcaixent lamenta la resposta del govern municipal a la petició d’actuacions per evitar les inundacions en determinades zones del casc urbà de Carcaixent.
Segons expliquen des de Bloc-compromís, els arguments donats per l’equip de govern intenten desviar l’atenció del problema real: la repetició, any rere any, d’inundacions en les zones de Vidal Canet-Santa Bàrbera, la Pau-Francesc Pons o Marqués de Campo-Joanot Martorell, així com la falta d’inversions en estes zones.
PP i PSD, per defendre’s de la crítica, tiren mà de les obres fetes al barranc de Vilella i al barranc de Gaianes, dos obres que en res afecten a les zones per a les quals BLOC-Compromís reclama l’atenció. Aquestes dos canalitzacions eren indefugibles, ja que eren condicions necessàries per a poder urbanitzar els sector Apotecari Bodí i Gaianes, respectivament, i es van fer perquè en cas contrari la urbanització era inviable.
Segons bloc-Compromís de Carcaixent, malgrat el rosari d’inversions de què presumeixen PP i PSD, la realitat és molt contundent: enguany, igual que els anys anteriors, la pluja de final d’estiu ha provocat inundacions en Vidal Canet-Sant Bàrbera, o en la Pau-Francesc Pons, una inundació aquesta última,  que haguera pogut evitar-se si haguera estat feta la connexió del barranc de Sant Antoni amb el nou tram del barranc de Gaianes. “Si PP-PSD volen recórrer a totes les obres de les últimes dècades per dir que l’ajuntament ha actuat poden fer-ho, però al final el balanç serà el mateix. En les zones de sempre el problema continua, perquè ahí justament no s’ha fet res”.
Des de Bloc-Compromís informen que, en algun punts el desaigüe ha funcionat amb molta lentitud per la brutícia acumulada. “El simple baldeig aplicat en el mes d’agost , que no ha anat acompanyat de neteja d’albellons i de boques de clavegueram, s’ha mostrat una despesa inútil i insuficient i no ha ajudat en res a l’evacuació de les aigües”.
BLOC-Compromís reitera la necessitat de programar una sèrie d’actuacions en els punts crítics del casc antic, perquè allò que alguns consideren normal després de moltes dècades deixe de ser un problema per als veïns. I això ha de fer-se amb la col·laboració d’altres administracions, que hauran de modificar la finalitat de les seues línies d’ajuda per atendre les necessitats reals de la població.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada