dimecres, 5 de setembre del 2012

EL PSOE´D’ALZIRA CONSIDERA DEPLORABLE QUE L’AJUNTAMENT NO AVISE DEL COBRAMENT DE L’AUTOBÚS URBÀ.


La secretària general dels socialistes d´Alzira, Isabel Aguilar, manifesta que dissabte passat, sense previ avís, la Sra. Alcaldessa de la ciutat va començar a cobrar 0,70 euros per cada viatge del bus.

Isabel Aguilar
Segons Aguilar el Partit Socialista seguirà amb la seua campanya de protesta per mitjà de l’arreplega de firmes per tota la ciutat. “Els socialistes alzirenys estaran presents a totes les places, parcs i carrers de la ciutat i especialment en els clubs de jubilats d’Alzira, per a denunciar les polítiques antisocials del Partit Popular i de Sra. Elena Bastidas”.
Aguilar considera que el Partit Popular i la Sra. Bastidas, han sigut molt desconsiderats amb els aturats, estudiants, jubilats i pensionistes alzirenys, al no considerar-los com els més perjudicats en aquesta situació de crisi econòmica.
La dirigent socialista ha explicat que són nombrosos els ciutadans que mostren la seua protesta i el seu malestar amb El Govern del PP, “per haver-los emprenyat amb el cobrament sense excepcions del servei de l’autobús. Hem de recordar que en la nostra ciutat el transport públic sempre ha sigut considerat com una mesura social ja que mai han pagat este servei els pensionistes”.
Segons Aguilar l’autobús és utilitzat per moltíssimes dones viudes, sense mitjans econòmics i per estudiants que els seus pares fan verdaders esforços perquè estan  desocupats i que Elena Bastidas castiga sense mirament, igual que als aturats i als més de 1300 alzirenys que no tenen cap ingrés.
La comissió executiva dels socialistes d´Alzira ha acordat que la campanya contra el pagament de l’autobús serà fins que la Sra. Bastidas entenga que existixen alzirenys necessitats, als que hem d’ajudar i per tant li recordarem tots els dies que ha de rectificar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada