dilluns, 20 d’agost del 2012

EL PSOE D’ALZIRA ANIMA ELS CIUTADANS A SOL·LICITAR QUE S’ANUL·LE LA PROHIBICIÓ DE SOPAR EN L’ESPLANADA DE LA MUNTANYETA DEL SALVADOR


La portaveu del PSOE d’Alzira, Isabel Aguilar, informa que des de la seua formació política continuaran sol·licitant que la Sra. Bastidas permeta als alzirenys seguir este estiu gaudir dels seus sopars a la fresca en la Muntanyeta del Salvador.
Segons Aguilar esta situació que ha sigut provocada i consentida per la nostra Alcaldessa, és quelcom insòlita i a més incompressible. “No es pot entendre que l’Alcaldessa de tots els alzirenys prohibisca, en l’època en què estem vivint, que ni tan sols els ciutadans puguem estar a la fresca”.
Aguilar considera que és el moment de dir-li un NO ben gran al Partit Popular i dir-los que així no es governa, “amb estes actituds estan demostrant que no són mereixedors de continuar governant la nostra ciutat”.
La dirigent socialista anima als ciutadans que per mitjà d’un email a la següent direcció alcaldia@alzira.es i adjuntant el següent missatge “No estic d’acord amb què vosté haja prohibit que els alzirenys disfrutem este estiu dels nostres sopars a la fresca en l’esplanada de la Muntanyeta”, li diguem a l'Alcaldessa que no estem d’acord amb la seua decisió".
Segons Aguilar, la Sra. Elena Bastidas, ha de fer cas als molts alzirenys que actualment estan disgustats per la decisió que ha pres i rectifique. No passa res, equivocar-se és d’humans i rectificar és de ser un bon governant.
Aguilar manifesta que el treball del PSOE des de l’oposició és dir-li al govern del PP allò que els ciutadans els transmeten i d’altra banda denunciar allò que la Sra. Alcaldessa, no fa de forma correcta. Fent veure que les coses poden ser distintes i amb això també s’està al servici dels nostres veïns.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada