dimarts, 3 de juliol del 2012

6 ANYS, 43 MORTS, 47 FERITS = ZERO RESPONSABLES

Hui fa sis anys. El 3 de juliol de 2006  València sofria l'accident de metro més terrible de la seua història, 43 morts i 47 ferits. 
A hores d'ara seguixen sense aclarir-se molts dubtes sobre l'accident i l'Associació de Víctimes del Metro de València 3 de juliol, no ha parat en tots aquests anys de demanar responsabilitats i aclariments sobre les causes i les responsabilitats de l'accident, de demanar una investigació real i transparent, que compte amb tots els testimonis i tota la documentació, després que la investigació oficial i les Corts Valencianes assenyalaren com a únic culpable al conductor del metro, també mort en l'accident. 

Sis anys després i com cada 3 de julio  l'Associació de Víctimes del Metro de València seguixen reclamant l'assumpció de responsabilitats i la trasparència i denuncien les irregularitats en el procés, com ara que la FCG no va fer cas de les múltiples denúncies dels sindicats que demanaven que es protegira la corba on es produí l'accident o que la FGV disposava de mesures de seguretat per a poder frenar el tren en la L1 i no ho va fer. 

Hui com tots els anys l'Associació ha programat una sèrie d'actes per a seguir demanant responsabilitats.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada