dimarts, 21 d’agost del 2012

UN VÍDEO PUBLICITARI DÓNA A CONÉIXER LES FESTES D’ALGEMESÍ EN 17 MUNICIPIS DE LA COMUNITAT

                                                                                                                              Ball de Bastonets



El Patronat Provincial de Turisme promociona la Festa de la Mare de Deu de la Salut d’Algemesí durant aquests mesos d’estiu a través de la projecció d’un vídeo publicitari en què es mostren els principals atractius d'aquesta festa. El reportatge publicitari es projecta en els avanços de les pel·lícules, just abans de donar inici la sessió de cine, que inclou el cartell de ‘Cine a les platges’, una activitat que recorre la costa valenciana.
En els nou minuts que dura l’espot, un total de 17 municipis costaners poden conéixer de primera mà les festes algemesinenques recentment reconegudes com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la Unesco.
L’objectiu d’aquesta campanya és promocionar una de les celebracions valencianes més ancestrals i valorades de la nostra terra. Una festa particular que arreplega la idiosincràsia i els festejos d’una ciutat que ret homenatge a la seua patrona”, explica el regidor de Cultura i Turisme de l’Ajuntament d’Algemesí, Gabriel Palop Sarrías.
Es tracta d’una xicoteta avançada que anuncia ja la proximitat de les festes algemesinenques. I és que a només dos setmanes de l’inici de les celebracions, Algemesí està preparant amb entusiasme les que seran les primeres processons després de la declaració de la Unesco els pròxims 7 i 8 de setembre.


EMT i Metro València també promocionarà la festa d’Algemesí

Tornejants
A aquesta campanya de promoció prèvia de la Festa de la Mare de Déu de la Salut també s’han sumat l’EMT de València que promocionarà l’esdeveniment amb la difusió d’imatges a les pantalles dels seus autobusos.
Igualment, Metro València també promocionarà estes festes a través de la publicació dels cartells i programació de les festes en les diferents parades de metro.
Alguns centres comercials com El Saler, també s’han adherit a realitzar promoció de la festa, cedint espais per a la col·locació d’estands promocionals en el seu interior. 

1 comentari: